kambalo, to tě fakt lituju!
já měla na nábytek truhláře, takže jsem to s ním řešila všechno hned, jak to přivezl a mě se to nezdálo - stejně jsem nestačila něco málo vychytat, ale to nevadí užívání, takže to už radši neřeším.
Reklamovala a vrátila jsem mu - posuvné dveře - vinotéku, pracovní stolek - všechno to bylo udělané jinak, než bylo naplánováné a než jsem chtěla, takže to bohužel musel vyrobit znova.
Co jsem nevychytala a nestačila si ošéfovat: chtěla jsem skříňky v kuchyni až ke stropu - no tak tam mám sokl 18cm - chjo... ač to tak bylo naplánované a měl to tak udělat, prostě to tak nevyrobil
- už jsem neměla sílu mu to vrátit. Zas mi ale tady udělal navíc další věci (extra poličky, skryté šuplíky), o které jsem ho poprosila, takže jsem mu to více méně už odpustila
.
Nejvíc mě ale na něm štvalo to, že místo dohodnutých max 2 týdnů se ty truhlářské práce protáhly na týdnů 6 - to bylo vážně strašný!!!
Jinak stavební část je naprosto v pořádku - měla jsem fakt kliku na stavební firmu.
Tam zbývá pořešit jen pár kamínků pod položeným linem, které se vytlačují - už o tom vědí a přijedou, jakmile se ozvu, že můžou - páč jsem potřebovala odrodit a mít už konečně klid.