| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Milly, v práci pracovní obuv dostaneš...a kupodivu není problém ji sehnat ani v 46, 47 a 48 a 49~t~ takže práci sem opravdu netahej.
....a hlavně jako dospělé Ti neroste noha třeba o 5 čísel za 12měsíců(to je moje realita předloni a čeká mě to ještě jednou...u dalšího)

třeba já vím jistě,že holinky synovi seženu vždy bez problémů~d~

Ale zbytek.....strašný~n~.....má prakticky jen jedny boty do školy a další do lesa.sálovky na TV
zrovna se snažím dva měsíce koupit synovi druhé boty na ven, nebo další do lesa....DODNEŠKA JE NEMÁM. má prostě moc úzkou nohu....kdysi mu ji měřili a měl 35 a na šířku odpovídala 28.

A já třeba se školkou kdysi komunikovala tak, že syn prostě v bačkorkách nechodil měl sandály, prostě jsem ušlapala cestičku jiným mamminkám...takže , když syn z té školky odcházel...nebyl to až takový problém, když jsem se tam byla kouknout na úči....tak půlka školky byla v sandálkách.

A osobně si myslím, že dojít do školy a domluvit se je řešení.

A pokud by oni neustoupili.....dala bych jim syna a chtěla bych,aby mu ty bačkory sehnali sami.

Jinak mi ta noha dcery zakladatelky nepříjde tak strašně veliká....vím o slečně co měla na konci páté 41 a měřila 170cm....na přezutí měla sandály, co vím....(taky úzká noha)

Jo a kdo nemá extrémně úzkou nohu NIKDY nepochopí, že cvičky a bačkory dokážou padat z nohy....pokud si člověk nezašije gumičky, bohužel...pak už ta gumička skoro nepruží.

A jsem velmi ráda, že žádné nařízení nemáme ani na zš ani na gymplu.

A jsem velmi vděčná učiteli TV, který vydržel to, že můj syn si 2 vyučovací hodiny střídal brusle v 46 s ještě jedním klukem, protože chápal, že loni je syn měl,ale o 3 čísla menší....a nemůžeme je sehnat, prostě z těch 3 měsíců co chodili bruslit....to přežil.A ještě si dělal legraci, že pokud jim oběma vyroste za rok noha...nebude snad ani trvat,aby ty brusle měli~t~(z jejich třídy jsou asi 2 co mají ty boty opravdu obrovské)

třeba u syna v oddílu měl kluk v páté 42, nyní má 47,5....a ty školy nad tím neuvažujou.....podle mě vůbec.~a~ a pokud se někdo neozve ani je to nenapadne......

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.