| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Asi si jdu jen postěžovat, možná si přečít i názory ostatních...

Situace je taková, že školku začali rekonstruovat - "bohužel" za provozu, tudíž již v půlce června, ale právě na úkor provozu. Byli vyzváni rodiče dětí s tím, že už v tuto dobu by bylo nejlepší, pokud by do školky chodily pouze děti rodičů, kteří to opravdu potřebují - tedy rodičů pracujících. Ve školce začali vyklízet třídy a veškeré náhradní oblečení, pláštěnky, holínky apod., měly děti - které si je již neodnesly - ve školce v igelitové tašce (pytlíčky jim též stáhli). Minulý týden - jak byly ta parna, odnesli jsme tedy taktéž vše pryč ze školky.
Do školky vozí děti manžel a dnes ráno zapomněli přichystané pláštěnky doma (protože doposud byl zvyklý, že je mají děti ve školce a já mu to připomněla včera večer říci).
Nicméně, když jsem viděla, jak u nás celé dopoledne lily provazy vody, tak jsem byla v práci v klidu, protože jsem si naivně myslela, že ven nepůjdou. Starší děti (kde je starší dítko) nikam opravdu nešly, ale s nejmladšíma vypochodovaly učitelky na procházku. Doma jsem zjistila, že abscenci pláštěnky mého dítka nikdo zřejmě neřešil a že má naprosto promočenou bundu a také mikinu.
Mrzí mne to z více důvodů... ~a~

1. Jednak, ve školce měly obě děti po celý rok holinky a pláštěnky - z čehož holinky ani jendou na vycházce neměly.
2. Přiznávám, že prvotně je to naše chyba - zapomněli jsme dát dítěti pláštěnku, nicméně, stalo se to výjimičně a pochybením.
3. Řešení jistě bylo více, než pouze nechat jít dítě v lijáku ven, kdy je jasné, že z vycházky přijde promočené.
4. Do teďka jsem se snažila jim ze své strany do školky nějakým způsobem přispět - kupuji jim sladkosti na Mikuláše (do obou tříd) a na Vánoce peču a zdobím perníky a perníkové chaloupky, což mi do této doby činilo potěšení. O tom, že manžel jim čas od času poskytl vytisknuté omalovánky či pracovní listy ani nemluvím. ~a~

Zejména z posledního uvedeného důvodu mne mrzí ten přístup. Očekávala jsem, že v případě vzniklého "problému", bude tento řešen ku prospěchu mého dítěte. ~a~
Možná toho mají učitelky dost, možná jsou na ně kladeny v době rekonstrukce zvýšené nároky, ale tohle to mne dneska opravdu dostalo. ~n~
S manželem chodíme oba do práce a tudíž děti budou chodit do posledního červnového dne do školky. Ale také za školku platíme a očekávám, že přístup bude standardní i ve chvíli, kdy holt na straně školky dojde k nějakému omezení.

Nicméně, ještě před chvílí jsem byla tak nastartovaná, nenechat to být a jít to tam zítra řešit, na druhou stranu jsem si vědoma, že tím, že zhojím svoje "ego" a budu do toho rejpat, ničeho nedocílím, akorát toho, že je možná v tuhle chvíli naseru ještě víc a oni to pak mýmu čtyřleťákovi dají "sežrat".
Jsem ráda, že konečně po půl roce přestal chodit do školky s pláčem a tak to nechci hrotit. Aaaaach jo.... ~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.