Přidat odpověď
Prosím, kdo mi poradí co mám dělat? Můj pětiletý syn dnes lezl na parapet (bydlíme ve starém baráčku, kde jsou parapety nízko a děcka mi na ně i přes zákaz lezou pořád) a přitom spadl na hlavu - na čelo. Neviděla jsem přesně jak, slyšela jsem jen, že nejprve dopadl na ruce, pak rána do hlavy o podlahu, ale nemá ani bouli, ani modřinu, ani odřeninu, nic. Jenom potom dlouho brečel, nechtěl z mé náruče, a nakonec že jde spát. Tak jsem ho dala spát - bylo to už večer. Od té doby - budou to už dvě hodiny po tom pádu - se každou chviličku budí a strašně brečí, že ho bolí hlava. Jelikož je můj syn docela citlivka, a navíc si často i schválně vymýšlí, že ho něco bolí (nejčastěji bříško nebo právě ta hlava), ze začátku jsem si vůbec nebyla jistá, jestli zase nekecá. Teď, když už to trvá tak dlouho a pořád se budí a brečí, mu věřím a vůbec nevím co mám dělat. Volat na pohotovost? Nebo kam? Mám ještě další dvě děti, takže bych s ním do nemocnice nemohla, manžel v práci, babičky daleko... Nebo mu mám dát něco od bolesti a počkat do rána? Ještě nikdy se nám nic podobného nestalo, jsem z toho úplně vyklepaná...
Předchozí