Když mi dítě odjídělo kamkoliv, tak jsem nebrečela snad nikdy, ale brečím při sledování telky ..naše hokejisty co spadli v letadle v Jaroslavi jsem obrečela snad 6x, dokonce i pohřeb Havla, vůbec pohřby různých známých osobností. Dojemné scény z filmů také vždy probrečím. Ty Šmejdi mě až zas tak nedostávají. Nepochopím, proč tam ty důchodci neustále jezdili, když už to je profláklé x let..a přece většina jich má přece děti. Když vidím, že se mým starouškům doma objeví podezdřelá věc, tak zjištuji a okmažitě jim to vysvětlím a zatrhnu..nechápu hlavně nářky těch, kteří tam jeli xkrát a ted brečí co toho mají..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.