Přidat odpověď
A co se bude dít, pokud na oslavu přátel nepůjdeš a zůstaneš doma? Bude slavit? A nebo to bude jako běžný večer, protože jak jsem pochopila, manžel stejně na tu oslavu půjde bez tebe.
Nevím, jestli opravdu dětem jde o to, že byste ještě večer slavili a nebo Tě chtějí mít prostě jen u sebe, protože jak jsi psala nejsou moc na to spaní venku.
Vzhledem k tomu, že 9 let je už dost a měli by "umět" spát mimo domov bez maminky, tak bych je asi zkusila namotivovat a nechala je spát u té tety. Třeba jim i za odměnu něco slíbila a nebo i teta může pomoci a něco naslibovat. Já taky byla nějakou dobu v roli tety a musela jsem sestře pomáhat děti motivovat, aby se jim k nám chtělo, protože to byly takový mamánci. Ale pak se jim od nás nikdy nechtělo a byly strašně nadšený. A vím jak to doma zkoušely, aby nemusely chodit spát někam jinam, takže úplně chápu jak se jim hodí to, že mají zrovna narozeniny a opravdu to používají jako "vydírání". Ale i kdyby narozky neměly, tak by si vymyslely zase něco jiného... Takhle jim to akorát dobře vyšlo a ty se tím musíš trápit, je to těžké rozhodování, tomu věřím. Ale asi tě chápu jak to je a nejde ani o to, že bys je připravila o oslavu, ale že jsou spíše tak trochu "rozmazlení" a zkouší všechno možný, i když to ani tak pro ně není důležitý.
Předchozí