Zavolej si na pobočku a informuj se, co přesně chtějí.Mám pocit,že pobočka od pobočky je to jiné. Já jsem dokládala originál potvrzení od organizátora tábora,kde bylo jméno mé,že jsem uhradila, jméno dítěte,název a datum tábora.K tomu po mně chtěla paní občanku, kde mám syna zapsaného (jinak asi RL).Žádnou žádost jsem nevyplňovala,jen podepsala,co paní zadala a vytiskla na místě.Peníze jsem dostala hned na místě v pokladně. A bylo to ještě před uskutečněním tábora a rozhodně to nevadilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.