| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

syn už je starší, rok a půl, ale hru na pojmenovávání věcí hrajeme od té doby, co jsem ho začala nosit v manduce, tedy cca od 5 měsíců :-) nejdřív samzřejmě bez odezvy :-) postupně jsme se propracovávali k tomu, že to uměl ukázat, pak už si vzpomněl, že přijde naše oblíbené místo během procházek a po roce začal pojmenovávat jednou slabikou, později už začal říkat slova...

na písku si můžeš s dcerou vyhrát, když už sedí, zkus malé kalíšky z DM a přesýpat - kamínky , nebo zahrabat jí nožičku apod. ono to bude čím dál lepší, ale musíš si vystvaět základ, čím dřív si s ní začneš takhle hrát, tím dřív začne chápat a naučí se to

do pusy písek nestrkal nikdy až minulý týden a to vyloženě testoval hranice, protože se na mne nejprve dlouze podíval, pak olízl hranu pískoviště ~8~ no, dali jsem si týden pauzu a teď už je zas v pohodě

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.