Přidat odpověď
u nás jede nejvíc geomag - ale ten je drahý, už kupuju skoro rok po částech i použitý, aby mohli aspoň něco pořádného postavit - potom lego, duplo...
hodně si vyhrajou - 6, 5a a3 s malířským stojanem.. potom dřevěná vláčkodráha, mají vlak na dálkové ovládání, co jezdí, houká, svítí a jeden co jen jezdí sám a to když už se nudí, taky není špatné vytáhnout, jen poskldáám dráu a na hodinu se určitě zabaví, potom nějaké mozaiky.. dá se vymýšlet i doma.. co třeba lepit lepidlem těstoviny, čočku a spol jako koláž na papír, zabere dost dlouho
potom mě napadají origami, na internetu jsou návody i snažších věcí, tak by to třeba dal s menší pomocí, potom naučné hry na PC, třeba nějaké to malování podle čísel.. angličtina.. nebo tak.. to by ho taky chvíli mohlo bavit..puzzle a potom TV, taky nemám ráda když koukaj, ale teď je u nás taky ouvej, nejstarší 11 odjel a já jsem doma s 6,5 ADHD a hraniční PAS a se 3 leťákem - turbomyšší.. co do teď byly zvyklý být 6 h denně venku.. a já aktuálně chodím pouze o berlích a s velkými obtížemi, takže ven si s nima sama fakt netroufnu..
co třeba navlékání korálek na paměťový drát, může to navlékat pro tebe, pro sestru, pro kamarádku.. ..
Předchozí