arsi, není za co :D já jsem s dětima zavřená velice často - buď jsou nemocní oni a ted teda minimálně ještě na 3 týdny já nejsem použitelná s nima venku-- prostřední s adhd je hrozný ero a nejmladší má právě období vzdoru, tak mám strach.. a manžel už si volno vzít nemůžu, nohu jsem si zmrzačila na dovolené ze které jsme se před týdnem vrátili :(
tak ráda pomůžu když můžu, naši jsou taky vodouši, ještě to různě ty barvy pak míchají, a zjišťují, jaká z toho vyleze nová a moc se jim líbí pak i ta barevná voda
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.