Hele, to bude dobrý , ty jsi v 15 byla vždy chápava a racionální...? Ja jsem třeba taky toužila po jednom konkrétním batohu do skoly (!) a naši mi koupili jinem, podle nich lepší,..... No nemela jsem radost ani predstiranou. Blbej batoh, neslo o nic, jen to ze moje "svobodne" výběry byly vždy korigovany a utluceny argumentama. Ze jsem musela svuj vyber oduvodnovat a důvod "me se to líbí" nebyl ten spravny (ani pak se svymi penězi, nasetrenými). Tak bych potomka v tomhle pochopila. To ze reagoval kysele není to je vina, to ze bys mu (byt v dobre víře) koupila něco co nechce by pak chyba byla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.