| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kdybych zůstala jen u svého prvního dítěte, tak nosím nos nahoru a vůbec nechápu, proč se s tím rodičovastvím tak nadělá , vždyť to jde prakticky samo - syn byl (a je i jako puboš) komunikativní, inteligentní, vždy dobře naladěné, kooperativní dítě, nadprůměrně živý, ale dalo se s ním vždy na všem dohodnout, brzo mluvil, btzo měl smysl pro humor i pro vzájemnou domluvu, vyjednával, od začátku batolecího věku dál se opravdu NIKDY nevztekal.

Kdybych měla jeho a k němu své nejmladší dítě, tak už bych sice chápala, že to nejde někdy ÚPLNĚ samo, dcerka je tvrdohlavější a vzteklejší, ale pořáde je to v zásadě komunikativní, vetšinou pozitivně naladěné, rozesmáté, zdravě seběvědomé, sociálně zdatné dítě.

Můj prostřední syn má ADHD a AS, od malička velmi náročné dítě, úzkostné, negativně naladěné, amoky nekonečné, neochota spolupracocat, zasekává se, prostě záhul, záhul. Mnohdy selhávám, dostává mne do stavů, o nichž bych nebyla jinak schopná věřit, že jsem jich schopná, nekdy jsem fakt vyšerpaná a bezradná. Mám ho moc ráda a jsem strašně veděčná, že ho mám, učí mne pokoře a otevřel mi oči, co se problémů jiných rodičů týče a toho, jak své rodičovství zvládají či ne, nehodnotím je, protože vůbec nevím, co vlastně mají za potíže. Uchránil mne od pocitu, že jsem Bohem nadaný rodič a taky od toho, abych se projevovala, promiň, podobně jako ty v tvém příspěvku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.