Přidat odpověď
" nebo se mi vlastni dite casem bude bat priznat, ze vlastne chce byt take takova. ..plytka."
Eeko, kdyby děti přišly s tím, že chtějí abych jim koupila to, co teď frčí, klidně jim to koupím. Ale oni to nechtějí. V první třídě dcera přišla, že si děti hrají s petshopáky. Tak jsem jí jednoho pořídila, koukla na to, chvíli si s tím hrála, aby se neřeklo, a teď jí to leží v šuplíku. Prostě ji to nazujalo natolik, aby tomu věnovala víc pozornosti.
Kdyby přišla s tím, že chce něco hezkého dívčího koupit na sebe, koupím jí to - ale ona nechce chodit oblékaná jako holka, protože se v tom nedá lézt po stromech. Baví ji oblékat se jako kluk a je jí jedno, jestli je to barevně sladěné, nebo jaký to má střih, nedejbože značku.
Kdyby přišla s tím, že si chce vzít domů kamarády, nebo že u nás někdo přespí - budu moc ráda. Ale ona s tím nepřijde, i když jsem jí to už nabízela. Možná je to tím, že nebydlíme v místě školy, a kamarády by se musel někdo přivézt autem nebo hromadnou dopravou. Ale zkusím tímhle směrem letos jít, aby k nám někdo z kamarádů zašel na návštěvu - kromě oslavy narozenin u nás nikdy nikdo ze spolužáků nebyl.
Předchozí