| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já to mám podobně jako Dee Dee.
Nebaví mě to, co většinu ostatních. Nesnáším nákupní centra a komerční věci. Skoro se nedívám na tv ( asi bych ji ani nepotřebovala). Snažím se žít ekologicky. Radši jedu vlakem do přírody ( i když mám vlastní auto a mohu jet do města). Nejezdím na dovolené do hotelů, oraganizované akce mi způsobují fobii.
Můj muž to taky čas od času řeší, že mám stavy, kdy mi dělá problém jet mezi větší počet lidí. K tomu mu vždycky řeknu, že nemůžeme být všichni společenští a dokonalí jako on a debata končí ~t~
Kupodivu se seznamuji velmi snadno, známých mám dost a o setkání se mnou stojí ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.