| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jarmilko,to je hezký co tady píšeš a v ledasčem máš pravdu,ale.....Myslíš si,že ty matky kolem tebe oplývají nadpřirozenýma schopnostma a jasnovidectvím,aby věděly,že tvoje dítě nebrání ostatním na klouzačce proto,že je to nevychovaný spratek který chce prudit a dělat naschvály ostatním dětem,ale že má prostě nějakou poruchu která mu brání chovat se tak,jak by se chovat mělo?Když coby matka uvidím na hřišti,že na klouzačce sedí dítě a nechce se hnout,takže ostatním dětem,které se také chtějí klouzat,brání v použití klouzačky,a jeho matka nezasáhne,tak opravdu neuvidím,že dítě nebo jeho matka má napsáno na čele "pozor,dítě s poruchou tou a onou".A nezačnu se v té chvíli prvotně zabývat tím,jestli má dítě nějaké zdravotní vady a poruchy,které jsem na první pohled nezaznamenala,ale uvidím v něm akorát nevychovance,který si chce klouzačku uzurpovat pro sebe a ostatní děti na ni naschvál nechce pustit.A pokud jeho matka nezasáhne,budu ji mít za blbku,která z dítěte vychovává malého sobce a nedokáže ho naučit ohleduplnosti k ostatním,když dítěti nedokáže ani vysvětlit,že ostatní se také chtějí klouzat.Ale když mi maminka takového dítěte řekne...."nezlobte se,ale můj syn(dcera) to nedělá schválně,on má to či ono",tak se u mě setká s maximálním pochopením a nebudu si tvořit závěry o nevychovaných spratcích a debilních matkách,které nedokážou vychovávat své děti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.