| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Niki, klepu to na mobilu, tak jen stručně. Přijely spokojení, syn tam našel dva kamarády, to jen dcerka měla pocit, že si s ním nikdo nepovídá, a tak to napsala do dopisu. A o sobě mi řekla, že holkám připadala podivínská, protože málo řádila, hodně si četla a byla tichá. Při odchodu se s ní pár holek přišlo rozloučit, tak asi až tak mimoňsky nezapůsobila. Takže jsem byla zbytečně vyplašená, tábor se jim líbil. Jak je vidět, pouhé psané slovo může mít zcela nedostatečnou vypovídací hodnotu.

Zkusím ve školním roce víc jim pomoci se zapojit do mimoškolních setkávání se spolužáky, někoho k nám pozveme nebo vyrazíme společně na výlet. Z tábora přijeli zřetelně starší a dospělejší, a určitě jim půjde sociální interakce o poznání líp.

Díky za podnětnou diskuzi (i za ty negativní ohlasy, že dělám z dětí něco výjimečného apod. - nekomentuji tady vše, protože nemám potřebu to vysvětlovat nebo se obhajovat, ale i negativní názor mi přináší nový pohled na věc).

Omlouvám se za kostrbatou stylistiku, mobil není spisovatelství a korekturám nakloněn.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.