| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

to je právě to co netuším. Syn půl hodiny nemluvil, byl bledý a třásl se, později se ukázalo, že zřejmě došlo ke konfliktu mezi dětmi- syn 4 roky, druhý kluk 6 let (vím, že mu bylo šest, stihli si to spolu říct a byl o hlavu větší). Já jsem ten záhadný konflitk neviděla, přesto, že jsem seděla na hřišti. Matka seděla v hospodě a koukala se na hřiště z okénka hospody vzdálené cca 30 metrů.

Co se stalo je úplně jedno- nebudu řešit, kdo si začal, jsem ochotná uznat, že je to půl na půl- i když jsem to neviděla. Ale můj syn má velké krvavé poranění na zádech, klukovi se nestalo nic. Kluk šel asi žalovat- podotýkám, že netuším kdy a co se stalo- koukaly jsme se na ně dvě- kamarádka i já, ani jedna si nejsme vědomy konfliktu a ani jedno naše dítě- měly jsme jich tam dost, aby některé nažalovalo. Matka si později na mého počíhala za dřevěnou prolejzačkou, kam nebylo vidět, držela ho a to co mu řekla.............vyhrožovala mu tak, že syn se ještě večer bál, že ho někdo zabije a dá mu do držky (což jsou výrazy, které v životě nepoužil). Nechci vědět, co všechno mu řekla, ale byla u toho i dcera, která tvrdí, že syn se chtěl vytrhnout a ta cizí paní ho držela pevně za ramena a křičela na něho, že se jí bude dívat do očí, když s ní mluví. Dcera celkem dlouho plakala. No prostě situace nebyla adekvátní tomu, že se dva kluci asi poprali, jednomu nebylo nic a druhý (ten můj) je zraněný.

Podle mě jenom magor obejde matku a počíhá si na čtyřleté dítě za rohem, od toho jsou rodiče, aby to řešili spolu. Proto tak reaguju na Veverku. Není podle mě normální si vyřizovat účty s dítětem z pozice silnějšího. Mě matka úplně obešla, o situaci jsem se dozvěděla tak, že jsem zjistila, že děti jsou nápadně bledé a zaražené. Syn dost dlouho nemluvil, rozmluvil se pořádně až večer. Celej den zkaženej. Kdyby můj syn tomu druhému něco udělal, já bych to i celkem pochopila, ale kluk si pořád vesele hrál, neměl ani škrábanec a vyplazoval potom na toho mého jazyk, jako že zřejmě...vidíš to ti máma dala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.