Přidat odpověď
to je právě to co netuším. Syn půl hodiny nemluvil, byl bledý a třásl se, později se ukázalo, že zřejmě došlo ke konfliktu mezi dětmi- syn 4 roky, druhý kluk 6 let (vím, že mu bylo šest, stihli si to spolu říct a byl o hlavu větší). Já jsem ten záhadný konflitk neviděla, přesto, že jsem seděla na hřišti. Matka seděla v hospodě a koukala se na hřiště z okénka hospody vzdálené cca 30 metrů.
Co se stalo je úplně jedno- nebudu řešit, kdo si začal, jsem ochotná uznat, že je to půl na půl- i když jsem to neviděla. Ale můj syn má velké krvavé poranění na zádech, klukovi se nestalo nic. Kluk šel asi žalovat- podotýkám, že netuším kdy a co se stalo- koukaly jsme se na ně dvě- kamarádka i já, ani jedna si nejsme vědomy konfliktu a ani jedno naše dítě- měly jsme jich tam dost, aby některé nažalovalo. Matka si později na mého počíhala za dřevěnou prolejzačkou, kam nebylo vidět, držela ho a to co mu řekla.............vyhrožovala mu tak, že syn se ještě večer bál, že ho někdo zabije a dá mu do držky (což jsou výrazy, které v životě nepoužil). Nechci vědět, co všechno mu řekla, ale byla u toho i dcera, která tvrdí, že syn se chtěl vytrhnout a ta cizí paní ho držela pevně za ramena a křičela na něho, že se jí bude dívat do očí, když s ní mluví. Dcera celkem dlouho plakala. No prostě situace nebyla adekvátní tomu, že se dva kluci asi poprali, jednomu nebylo nic a druhý (ten můj) je zraněný.
Podle mě jenom magor obejde matku a počíhá si na čtyřleté dítě za rohem, od toho jsou rodiče, aby to řešili spolu. Proto tak reaguju na Veverku. Není podle mě normální si vyřizovat účty s dítětem z pozice silnějšího. Mě matka úplně obešla, o situaci jsem se dozvěděla tak, že jsem zjistila, že děti jsou nápadně bledé a zaražené. Syn dost dlouho nemluvil, rozmluvil se pořádně až večer. Celej den zkaženej. Kdyby můj syn tomu druhému něco udělal, já bych to i celkem pochopila, ale kluk si pořád vesele hrál, neměl ani škrábanec a vyplazoval potom na toho mého jazyk, jako že zřejmě...vidíš to ti máma dala.
Předchozí