Přidat odpověď
Ja tedy o nejake muzske ocenovani nestojim. Ja taky nerikam kazdeho 14teho, jak je uzasny a sikovny, ze prinesl vyplatu. Kdyz mi kdokoliv z rodiny pochvali jidlo, tak jsem rada, ja zase treba reknu, jak moc mi pomohlo, kdyz byli venku o hodinu dele a ja stihla udelat to ci ono. Nejak tohle fakt neresim, nebo spis jsem na to alergicka, protoze mam kamosku, ktera se neustale chvaly od sveho manzela dozaduje, a kdyz ji nedostane, pochvali se sama. Pripada mi trapna sebechvala, jak krasne jsem umyla WC misu ci podlahu. Taktez by asi chlap byl magor, kdyby mi to pochvalil on. Ale na druhou stranu, pokud by nejakym zpusobem schazoval "funkci" zeny na RD, nebo vytykal, ze neni radne uklizeno, navareno, napeceno, tak to by se se zlou potazal. Meli jsme drive takove diskuse, protoze mu vadilo, ze moc uklizim, tak jsem se na to vyprdla a vadil mu bordel. Neustale mel potrebu tyto dva protichudne stavy komentovat, nikdy to nebylo akorat. Od te doby co jsou deti, neni na reseni takovych kravin nejak cas.
Předchozí