hele, já taky považuju za povinnost udělat manželovi jedno teplé jídlo denně. sice by mohl chodit na obědy, ale to bychom zas byli tratili dost finančně. a proč to dělám? protože chci, aby měl aspoň jakoustakous životosprávu. On by si klidně vzal buřt a chleba, ale to by jedl pořád dokola a taky by nám snědl vše, co mám nakoupeno na svačiny do školy. takže to vlastně dělám - kvůli jeho zdraví a kvůli naší finanční situaci - na druhou stranu se stane, že někdy jsem tak utahaná, že prostě neuvařím a je ten chleba - ale většinou se prostě snažím uvařit. neberu to jako službu nebo nepříjemnost, ale beru to tak, že je to třeba
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.