| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

arsielo:
"..Že by se rozhlédl po baráku a řekl si ha,je třeba trávu posekat a podlahu by chtělo taky umýt .." ~t~ ~R^
Jojo, myslím, že není moc dětí a puberťáků, kteří by ovládali tento druh pohledu na své okolí :-)
Někdo je možná celkem vycepovaný od rodičů a má vštípené, že se rozhlédnout musí, nebo bude zle, ale jinak ... Já osobně to fakt nehrotím, nemám problém říct "jdi a udělej ...", protože si pamatuji, jak se rodiče snažili a snažili a já jsem se stejně prostě nerozhlížela, resp. vnímala jsem kolem sebe úplně jiné věci, než oni :-) Ale třeba špína mi začala vadit cekem brzy sama od sebe, nesnášela jsem, když šlápnu třeba na drobek, tak jsem sama od sebe začala už v té pubertě luxovat nebo vytírat ... A tak to prostě postupně přicházelo, v osmnácti jsem odcházela z domu jako civilizovaný a samostatný jedinec, kterému nehrozí, že shnije :-) Něco ovšem ke zklamání rodičů nepřišlo dodnes a už asi nepřijde. Třeba že se MUSÍ žehlit spodní prádlo a utěrky a ručníky a ponožky nebo že na Vánoce JE TŘEBA mít vysmýčeno naprosto v každém koutě a k tomu napečeno 15 druhů cukroví, že se NESMÍ sednout a číst si, dokud není uvařeno pět teplých chodů a celý byt i přilehlé pozemky nevypadají jako muzeum apod. ... :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.