"Je vytknout a vytknout. Tak ze bych sezamyslela nad zpusobem vytky...."
Právě že se nic zásadního nestalo, nekřičela jsem na ni, jen jsem jí na 14 dní zarazila kapesné jako náhradu škody, kterou způsobila. Dcera byla zkroušená a ne naštvaná, proto bych prásknutí dveřmi od bytu nečekala - v naštvání práská dveřmi často, ale těmi od svého pokojíku. Vysvětlení to pak ujasnilo, prostě odešla napravit chybu, nikoli upustit ventil. Ale pro mě to byla v tu chvíli hrůza skoro horší, protože jsem neviděla důvod pro útěk z bytu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.