Přidat odpověď
Určitě nezačínej "ahoj!", natož s vykřičníkem, působí to příliš přímo, jako vnucování, familiérnost. Zvol něco suchopárnějšího, ale přijatelnějšího, klasické "vážení zákazníci" neurazí.
Čistě osobní informace přesuň do nějaké sekce jako "O mně" nebo "více o autorce". Můžeš psát v první nebo ve třetí osobě, rozhodně vynech to o stavění se na vlastní nohy, předem vzbuzuješ málo sebevědomý dojem a tím zprostředkovaně i pochybnosti o kvalitě nabízeného zboží. Vynech, že vytváříš všechno možné - jednak je to nadbytečné, vyplývá to z následující věty, jednak to na někoho může působit jako "ta dělá všechno možné, tudíž nic pořádně." O talentových zkouškách napiš, až je složíš.
"X.X. vystudovala jsem obor návrhářství obuvi a módních doplňků na SUPŠ a design obuvi na UTB FMK ve Zlíně (rozepsat zkratky, takhle něco řeknou málokomu, přidej klidně letopočty, působí to pak věrohodněji, stačí třeba rok absolvování do závorky). V letech xxxx - xxxx působila v italské obuvnické firmě (název!) jako návrhářka a modelářka. Momentálně na rodičovské dovolené, kromě nabízeného zboží modeluje, maluje, kreslí, tvoří z kůže a textilu. Do budoucna plánuje šít dámskou luxusní obuv na míru."
O zboží piš víc katalogově, klidně v množném čísle, působíš pak víc jako "firma", ne jako jedna z mnoha maminek, která si chce jen tak bokem případně přivydělat. Méně spojek "a" a víc čárek vytvoří spíš dojem nabídkové řady. U budoucího rozšíření sortimentu vyhoď např., působí to, že nejsi rozhodnutá, co vlastně. Místo toho napiš třeba "a další zboží" - pokud opravdu půjde víc než jen o kabelky. Jinak napiš jen kabelky (nejlépe i jaké). Zdůrazni, že vše je šito ručně (tak jsem to pochopil - je to pravda?), co z toho plyne pro uživatele, přidej něco o samozřejmosti výměny v případě kazu. Přidej stručnou informaci o způsobu zasílání.
"Nabízíme dětské capáčky, drobné galanterní zboží (peněženky mincovky, pouzdra na mobil), v brzké budoucnosti rozšíříme sortiment o dámské ruční kabelky a další zboží. Vše je šito ručně, což je zárukou trvanlivosti. Důraz klademe na pečlivé vyhotovení, kvalitu materiálu a vlastní design. Výměna v případě ... je samozřejmostí. Zasíláme ..."
Předchozí