| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jsem se zase dneska naštvala. Objednala jsem otci flašku dobrého pití přes net, doprava In-Time. Platba odešla přes účet, ale u shopu asi došlo k nějaké chybce a požadovali dobírku. Tak jsem tam hned psala, že je to uhrazené, tak se omluvili a dobírku u dopravce stornovali. Chlap s balíkem dorazil a chtěl po mně dobírku, s pánem ze shopu jsem byla domluvená, že kdyby něco, mám o odkázat na něj nebo na depo, kde by mu případně situaci objasnili. Chlap byl protivnej jak..., nechtěl řešit vůbec nic, byl neurvalý a otočil se prostě na podpadku, neřekl ani bů a odkráčel s balíkem pryč. Já jsem zůstala s kojencem stát ve dveřích a nezmohla se na slovo, akorát jsem za ním zahučela, že by aspoň mohl mít tolik slušnosti a pozdravit. Takže balík nemám a jsem zvědavá, s čím dorazí znova v pondělí, když neměl chuť, ale ani sebemenší náznak problém nějak vyřešit. Já nevím, dělala jsem ve službách a nikdy bych si nedovolila s klientem takto jednat, i kdybych byla 100x v právu. Musela jsem si postěžovat. V tomto musím vyzdvihnout Českou Poštu, že ať je to moloch jaký chce, naše pošťačka mi vše dohrne až do baráku a když nejsem doma, tak mi to šupne za dveře do kotelny po domluvě, abych pro to nemusela valit na poštu. ~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.