| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Uá, uáá, uááá!

Co to tu čtu? Dlouho jsem nenakukovala a teď tohle.

Tyjo, Joll. Mě točí, jak O v noci chrápe a neslyší holky. Kolikrát jsem tam stála s jednou nebo druhou v náručí a konejšila a on tam chrr chrr, ve mně to vřelo ~q~, přitom on fakt spí, musela bych ho vzbudit - ale to je vedlejší. Ve srovnání s představou, že nosím své děti po bytě jak kočka koťata, aby měl kocour pohodlí, je to totiž úplné prd.

Za mne velmi stručně - ustupuješ čím dál víc a brzy už nebude kam jít ~7~. Dopředu se omlouvat a hlásit, jak se ještě víc uskromníš, abys mohla mít to, co chceš (druhé dítě) a jeho aby se to pokud možno ještě míň dotklo než mít dítě jedno (což není reálné a on to dobře ví) a asi i jeho určitá bezmoc a naštvání samonasebe, jestli to dítě fakt nechce a chtít ho nedokáže - na což má právo...ústí v to, co píšeš...na slzy reaguje verbální agresí, únik k počítači...

Vím, že určitě strašně přemýšlíš, jak to řešit, musím bohužel napsat svůj názor, že společné spaní (ehm, stačí mi už jen to spaní, když není prostor pro "spaní")
muže a ženy stavím nad pohodlí dětí - aspoň dokud jsou ty děti malé - ve smyslu obětovat ložnici dětem...ono to rozkládání gauče v obýváku taky časem omrzí, ve výsledku podle mne ještě míň soukromí...ach jo.

Je mizérie, že nedokázal ustát se ctí ty nejhorší první roky - myslím nejhorší co do péče o mrně. M má svůj pokojíček ani ne týden. Než ho dostala, tak už to začínalo být neúnosné - čtyři na třech sražených postelích, ale já v lisu mezi dvěma dětmi a totálně nevyspalá, budily se obě děsně, jedna druhou...jen toho tatínka nevzbudilo téměř nikdy nic. Teď se M vzbudí JEDNOU - kolem páté ranní, a L DVAKRÁT AŽ TŘIKRÁT za noc - pro mne totální balada, protože dřív to bylo klidně L po hodině a do toho M třikrát...na palici. Čímž chci říct, že se to muselo přežít a taky se to přežilo. Určitě se nám to podepsalo na vztahu, já protivná jak činže, pořád jsem na O něco viděla...on po jedné neprospané noci děsné dráma, jak už to muži mívají, nedokázal si představit spánkový deficit trvající dva a půl roku, ale ani to po něm nechci, prostě ženy jsou matky a podle mne mají určité fyzické a psychické předpoklady pro to... Věřím tomu, že to byla etapa a po ní přijde zas jakési oživení (doufám ~:-D).

Nevím, asi bude nutné prolomit ten stoprocentní servis - i když to pravděpodobně děláš ráda...vypiplalas L z toho nejpodstatnějšího a můžeš teď začít žít a relaxovat i Ty...uf.

Jdu spát a ještě se sem k tomu vrátím. Zatím posílám ~6~. Nikdo nevíme, co nám život přinese, tak se pokus nestresovat. I když je ta představa hrozná, tak ono to nějak dopadne, i kdyby snad osudově tohle nemělo být to pravé...ale neházej flintu do žita ~m~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.