Ahoj dámy, dle termínu porodu podle menses a UZ patřím do června (27. a 29.6.), ale vzhledem k předchozím těhotenství jsem na tuty červencová!..takže jsem se rozhodla nahlédnout i sem a napsat. Dnes jsem si vyzvedla výsledky krve, které jsou výborné (hurá) a ve středu mě čeká screening, který jsem se rozhodla si zaplatit a mít větší klid a popř. se vyhnout i plodovce. Doma už mám kluka 11let a holku 8let, kteří se těší na sourozence.Oba dva mi museli z bříška vyhánět, takže z termínem v červnu opravdu nepočítám...i když už jsem starší matka a třeba to bude jinak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.