U nas to bylo to prvni, co jsme planovali hned po spolecnem bydleni. Pro me je manzelstvi dulezite, ale je to muj osobni pocit, ktery se neda popsat. Jsou veci, ktere jsou vyhodne(vdovsky duchod, informace v nemocnici, vyzvedavani doporucenych dopisu a baliku na poste atd.) i nevyhodne (spolecne dluhy, tezko se to "rusi" atd.) nicmene pro nas to ma vyznam a jsem rada, ze jsem vdana. Jak to maji ostatni mi je jedno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.