Můžu se zeptat na nákup přes Čínu? Já kupovala jednou něco přes Alibaba trade, poštovné tak hrozné nebylo, ale následně akce placení cla a manipulaci s balíkem ... jednalo se o celkem 9 balíků .. grr, nechala jsem tam tehdy skoro 5000 a to už se mi teda vůbec nevyplatilo. Jak to udělat, aby třeba clo bylo nižší? Ten prodejce zboží zabalil do více balíčků, aby ušetřil na jednotlivém poštovném, já jim na Plzeňské musela ukázat výpis z PayPal, pošta účtovala manipulaci za každý balík ... Máš nějakého osvědčeného prodejce v Číně?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.