No mě málem tehdy odvezli rovnou do Bohnic :-D. Nejen že jsem platila jak mourovatá, ještě ty baby na té poštovní části měly blbé kecy o tom, kolik že toho mám ... mezi sebou kecy jako no paní má asi hodně peněz a ještě se prohne za manipulaci s balíkem ... Prodejce tehdy napsal na každý balík nižší cenu, respektive cenu toho vlastního balíku, jenže oni chtěli výpis z pay pal a tam byla samozřejmě cena celkem, tudíž šup a bylo z toho docela vysoké clo. Každopádně díky za tipy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.