| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
Luci, to je mi moc líto ~6~~6~~6~~6~~6~~6~~6~, doufám, že to není nějaký velký průšvih. ~;((~;((~;((~;((~;((~;((~;(( Drž se! ~x~~x~~x~~x~~x~
CoMo, to jsem ráda, že už je u vás líp. ~;((
My máme také pořád ještě Tobi, ale náš Tobi ~;) je pořádný kus chlapa, asi už bychom měli pořídit novou a ten Cybex je mi moc sympatický. Mj. jsem tedy naštvaná, protože dosavadní zkušenost s Maxi Cosi jsem měla výbornou, ale ta Tobina mne od začátku vytáčí - hrozně blbě se posouvají pásy a připoutává se dítě a navíc je ta látka na hodně místech prodřená na díry a nepřipadá mi, že bychom ji tak moc intenzivně používaly. ~o~
Jani, máš fakt veselo - a to skutečně budeš pracovat? ~e~ Kdo bude hlídat malou?
Greeo, ty věčné choroby ~6~~6~, snad bude líp další rok, u nás se to naštěstí dost zlomilo asi po roce a čtvrt docházky, nevím, jestli tě to uklidní, i když možná je to zásluha Ribomunylu a dalších podpůrných prostředků, určitě ho budu chtít i další sezonu. ~f~
Ale náš chlapeček se začal počůrávat nejen v noci (fo fakt neřeším, má nadále na spaní pleny), ale i přes den, nechápu co se děje? ~a~ Už to trvá minimálně týden, možná dva, že se klidně několikrát za den počůrá a tvrdí, že si neřekl nebo nešel na WC, protože nechtěl. Dnes jsem odnesla moč k mudře, jestli tam něco náhodou nebude, ale asi ne, to by si stěžoval - on hypochondr určitě. ~;) A že by psychika, to mi nepřipadá, že by byl nějak víc v nepohodě ~d~, ve školce mi připadá, že je naštěstí už naprosto spokojený. Zatím jsem aplikovala nadávání a tresty ~f~ (zákazy pohádek apod.), ještě asi zkusím vyhlásit nějakou odměnu za opak.
Irčo, to jsem ráda, že ses ozvala. :-) Kdybys věděla, kde se dá zapůjčit další hlava a ruce, prosím o tip, také by se mi to dost šiklo. ~;) Můj manža tedy nestuduje, ale zase od března mění místo, na které se jednak připravuje a jednak vyhlásil, že pak bude nějakou dobu v úplně vše jen na mně. ~8~ Tak alespoň, že se držíte zdravotně. ~R^ A s tou sedajdou mám radost, že ji tak chválíš, asi do ní také půjdeme. Naše puboška je čím dál tím větší Dr. Jekyll/Mr. Hyde - musím ji pochválit, že mi někdy fakt pomůže hlavně tím, že vyzvedne Tobiho ze školky nebo chvíli doma pohlídá, pak také s oblibou někdy peče a vaří, což je asi pomoc, ale pro mne bohužel naopak - odstranit ty následky zabere mnohem víc času ~;), ale nemohu jí v tom bránit. ~d~ Ovšem vzteklá a drzá je příšerně, v pokoji hrozný binec, školu rozhodně neřeší jak bych si představovala, na bráchu je někdy hodně hnusná... Snad to bude za pár let lepší. ~;) A tvé holky mají ještě nějaký rok s pubertou čas, ne? No já bych chtěla letos "normální léto" i s koupáním atd., tak pořád zvažuji s rekonstrukcí, ale možná až se dozvím čekací doby a postup, tak bude rozhodnuto. ~;)
Jíťo, s těmi kortikoidy to je otrava a Martínek už je tedy fakt velký kluk. ~:-D A to plavání je určitě prima, v Lagoon je teplá voda a když jim dobře vysuší vlasy, což by u kluků velký problém být neměl, a bude mít čepici, tak by to měl zvládnout. Že nějaké hodiny propadnou, to je bohužel neovlivnitelný fakt, ale i tak mi to přijde dobrý.
Tak jsem tu zaplevelila, jdu něco dělat. Hezký víkend! ~3~~3~~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.