| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,
Luc: ach jo...to je prostě síla..
Já ti posílám moc síly a štěstí k tomu tvému zdravíčku. Drž se.. Moc držím palce...~6~

Já se jdu k Vám vyplakat.~n~
Prostě bych zešílela, co se týká zápisů do školy!!!!~q~
Kdo má jednu školu v místě bydliště, tak si pískejte-nemusíte nic řešit.~d~
My tu máme školy 3.~l~
A spádovou ulicí spadáme do jedné-kam vůbec, ale vůbec nechceme...~4~
Tam chodil před rokem do té šílené školky...~o~

A jak je to se zápisy????
Byla jsem dnes na dni otevřených dveří ve škole-kam CHCEME!~:(
Ale, že chceme je nám k ničemu~n~.
Prý musím podat přihlášku i do školy-kam spadáme!!!
A na přihlášku napsat, kterou školu upřednostňujeme.

Jenže ve školách je
1.kritérium pro přijímání-místo bydliště zde a SPÁDOVÉ ULICE
2. místo bydliště zde,
že chodí do jejich školky (což jsme) nebo má zde sourozence
3. jsou děti mimo obec...

Nelíbilo se mi, že musíme na 2 zápisy a to do školy-kam ho dát VŮBEC nechceme.
Je zaměřená na estetickou výchovu (hudební a výtvarnou). A první stupeň má budovu jinde, 2. stupeň má budovu v jiné ulici.. a všichni chodí na obědy úplně do jiné ulice...~Rv A je to stará hnusná škola a máme vzdálenostně dál (spádové ulice opravdu geniálně udělané)...

Škola co chceme je zaměřená na sport, výuka cizích jazyků!~R^
Je hezká, blíž...má lepší ohlasy...
Volala jsem i k nám na ÚŘÁD-odbor školství...Paní byla milá, chápavá...~6~
Ale prý opravdu musíme dát přihlášky na obě školy!~q~

Že sice rodič má právo si vybrat školu, ale má povinnost ho do nějaké umístit a tak když se nedostane-kam chceme, tak by jsme nesplnili povinnost, že ho někam dáme, protože škola kam spadáme-je povinna ho podle spádové ulice vzít.....!

Martínek je velmi silný ročník... 2008 byl babyboom jako blázen (rodila jsem na už nepoužívaném/vyřazeném porodním sále-nebylo místo) a už na té základce dnes říkali, že budou muset otevřít asi 3.třídu, ale to se jim nechce, atd. atd.

Prostě se obávám, že na 2.kritérium-které splňujeme, že se na nás nedostane a on bude MUSET chodit do té školy co nechceme......~n~

Nejhorší je, že M. tam chodil do školky...Tu budovu zná a je šťastný, že chodí jinam, že tam to bylo blbé a ošklivé, atd. A já mu řeknu, že do stejné budovy bude chodit do školy?

V této školce je vzali jako výlet-podívat se do školy (kam chceme)..Měli vyučovací hodinu matematiky a on je na tu školu přímo natěšený..!!!! Ale tam nemáme spádovou ulici.......
Ach jo!!!!
To k tomu, že rodič si může vybrat školu...~o~
Rodič musí umístit podle zákona a ředitel škol musí podle zákona umístit ty spádové a až podle toho-kolik míst zbyde (jestli zbyde)-tak vezme ostatní..... Fak super...~z~~z~~q~~q~~o~~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.