| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,

CoMo, neboj, žiju, i dkyž to tak chvílema nevypadá ~t~~t~~t~
děti jsou ve školce, huráááááááááááááááááááááááááááá, hurááááááááááááááááá, HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... ráno jsem je i nakrmila, oblékla, vyčistila jim zuby - jen aby bylo vše rychleji a UŽ BYLI PRYČ ~f~~f~~f~~f~ ty 2 měsíce s nima doma byl fakt očistec... ~f~~f~~f~~f~ večer sice scéna, že nikam nejdou, ale ráno už bez keců šli... a předháněli se, kdo tam bude první (zatim v autě, vezl je tam Petr...).. to je výhoda Petrových nočních - akorát přijíždí, když odcházuíme, tudíž já nikam nejdu, jen vypravuji, předám a "když to dobře dopadne), tak šupky dupky do hajan ~t~

Jíťo, snad se vykurýrujete všichni co nejdřív!! já taky mám rýmu, ale myslím si, že jí mám "psychickou" - únavovou... nějak se mi nedařilo spát o víkendu, z Pá na So 5h s přerušením na mléko a ze So na Ne - hodina (od 8 do 9 ráno ~f~~t~) a pak jsem vyuhla na asi 2h na gauči odpoledne... no ještě že tu máme z toho víkendu Colu, jinak bych asi chcípla v houští ~t~~t~~t~~t~~t~

CoMo - taky nějak v hlouby duše uvažuji o odkladu pro Denndu, ale uvidíme, co bude... konečně se naučil říkal ČOKOLÁDA místo TOČOLÁDA ~b~ a Ellí jsem vysvětlila konečně, že se říká PTÁČEK místo TÁPČEK ~t~ každopádně Dennda a soustředění se na věc, která mu je nepříjmená (učení, úklid, ..) - příšerný, u společenské hry vydrží max 5 minut a i tak ho tam musím držet... jooo ale když přes náš zákaz vleze k PC nebo nám šlohne telefon, to se soustředí třeba hodinu naprosto v pohodě ~q~~t~

no a já mám relativně dopracováno, tak se jdu vrhnout na domácnost... mládě spí, ta toho využiju :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.