| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
Jane Streptokok je nekdy na dlouho a hemofil nevim, slysim to prvne. No bud rada, ze jsi doma na materske, ja vzdy trnu hruzou, ze mne vyhodi z prace. Ted mam docela strach jak to bude vypadat v praci, kdyz se vratim po mesici. Ale ono je neco jineho kdyz jsem byla v nemocnici, nez kdyz je Kacka nemocna.

Jitko a vy se vysledky prijeti/neprijeti do skoly dozvite dopisem postou? a kdy asi, v breznu?

Irco tebe obdivuju,3deti bych nezvladla. Staci mi jedno male )mamíííí podj si hrat, mamíííí podej mi tucnaky, mamííííí ja tohle nechci, mamíííí....) a druhe v puberte (jo, jo, jo, jasně, ještě něco?, no jo, jo, ještě něco?)
Ekzem mi vecer maze Martin, ale rano nez pujdu do prace tak vstavam o hodinu drive, tak si potrebuju nejak poradit. On to uz neni ekzem, ale šíleně suche a svědí. Odpoledne kdyz si sundavam tricko, to byste neverili, jak je to tricko vevnitr uplne bile od supinek kuže. Večer mi pomaha Panthenol pěna a ted jsem si objednala Neutrogena krem, ze ma vydrzet 24h, tak uvidim.

Nado Petrusce roste zub??? Jaky? A vsichni rymujete.... preju brzke uzdraveni, ryma je protivna.
Dik za tip, termoska mne nenapadla a pritom jsem ji asi ve druhe tride delala. opet jsem se k ni vratila. "ono to dite" je opravdu hrozne line a uvarit si caj a chladit ho ve studene vode je nad jeho silu.

Sari mne prijimali do nemocnice hlavne ze jsem byla uplne dehydrovana a uz jsem ztracela vedomi. zjistili, ze ty strasne bolesti "zaludku" pripolknuti kazdeho jidla byl vlastne zanet jícnu a ten mesicni prujem byl po antibiotikach klacid a vzdy jak jsem se najedla, tak opet prujem, mela jsem ponicenou sliznici od tech antibiotik. Takze jsem byla 2dny jen na kapackach, pak n umele vyzive a zacit jist 2dny suchary, 2dny suchary a ryze, 2dny ryze a mrkev..... a takhle jsem se davala dohromady. Pritom zjistili, ze mam stale stiny na plicich a doted porad kaslu a mam ACC long, uz vlastne pres mesic. Mela jsem tam hooodne vysoky tlak, tak beru prasky na tlak a nasi doktorce se to nelibi, ponevadz mam u ni zase nizky.

Anicko zdravim, ale uz si nepamatuju co jsem ti chtela napsat

My jdeme za chvilku na kontrolu, Kacka vypada dobre,sice jeste kasle ale musi v pondeli do skolky, ja uz potrebuju po mesici do prace.

Tak papa, vetsim detem preju hezke vysvedceni )u nas trojky)
~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.