| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahooooj ~;)
Tak Petr došel konečně k Dr. a má ATB, protože má zánět průdušek a furt teploty..
Tak bude přeléčen, pak prý RTG plic..

Lenulka: svatba-krása. Užijte si to!!!~z~

Luc: jj, Tomášek se tam určo časem začlení (jestli bude do školky přijat).....Vidím to na M. Dav dělá hodně :-) Jinak T. si zip také zapne, ale musím nasadit.
Rozepne ho celý. I se už šikovně svléká za rukávy..bundu, mikinu, svetr.
Aby to neměl pak naruby. Jen ty ponožky furt svléká...grrrrrrově. Pak je má naruby
a žebrá, že neumí OTOCIT a musím já!
Jinak máme batoh Topgal a k tomu je i penál, ale CHYTŘE nevybavený.~R^
A za to jsem ráda, že to tak mají....~R^
My už máme seznam co má mít do školy a co dá škola....
Tužky, pastelky i PERO-dostanou od školy.
Takže to naštěstí nemusím řešit a je dobře, že všechny děti budou psát stejnou tužkou a pak stejným perem. To mi přijde takové spravedlivé...
Odkaz si i tak ukládám-díky~6~. 19.6. máme totiž ještě ve škole schůzku a kdoví co z toho ještě budou chtít ~:-D
Zatím řeším např.-krabičku prý od čaje-na čísla a nějaké desky na písmenka???
Rozměry? Netuším :-) Jen píšu prostě něco z toho-co mít od rodičů.. a jiné.. ~:-D
I nůžky dostanou, tempery taky.. Kufřík máme my-tak asi prodávají doufám jen
klasický rozměr, aby neměl moc malý nebo velký... atd.

Ad učesání: já si hodněkrát uvědomím, že jsem ho neučesala. On to má ale tak krátké, že to poznat není..~t~

Jinak jsem se pobavila nad sama sebou..~5~
Volala jsem do školky, že prostě omlouvám i pátek a že tedy na 2.plavání nepůjde,
protože oko sice už dobrý, ale moc kašle a nudlí a že přijdeme v pondělí~t~
Učitelka: v pondělí ne, to jsou prázdniny.
A já: tak dobře, tak v úterý~t~
A ona: to taky ne..prázdniny jsou celý týden~t~
Tak jsem ji milionkrát děkovala, že mi to řekla. Já jsem fakt ostuda, ale toto jde mimo nějak mě a fakt jsem to netušila, že jsou ty prázdniny..A normálně bych tam s kluky v pondělí ráno klusala!!!~t~
Jinak náhrady za plavání prý nejsou a ani prachy se nevrací...~:(
To u toho cvičení co má-jsou možné aspoň náhrady.. Ty bývají ve středu.. Pondělí cvičení..No, co už... ~d~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.