| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

...... hurááá pááátek...to pro pracující ~:-D

dočítám, nestíhám reagovat..... to jsem zvědavá, jak to tu bude vypadat, až budeme všichni (všechny) pracující ~t~

Greeo super že máš práci ~g~ a taky jsem zvědavá jako ostatní, jak jsi ji sehnala, kde děláš a kdo hlídá holky.... ten začátek než se naučíš si to všechno zorganizovat s prací je nejhorší, pak už to jde. Je to takový stereotyp.

CoMo právě jsem četla, že žádná zima už nebude, tak se můžeme těšit na jaro, na sluníčko a můžeš být s dětma venku ~z~

Sari já bez sušičky už ani ránu, raději budu mít nádobí než věšet prádlo a žehlit ~t~ Jde ale hodně o to jaký typ, druh oblečení máte. Žehlit se musí pánské košile, některé haleny (a Kubovi džíny, vůbec nevím co to je, psali na tom džínovina, ale je strašně tvrdý a zmuchlaný). U nás doma nemáme nic kromě těch Kubých džín, takže opravdu Kačka vůbec netuší jak vypadá žehlička a co to je žehlení. Co nedávám do sušičky tak podprsenky a Kubovi ponožky Nike a Martinovi ponožky se stříbrem, ony se ponožky nejak smrskávájí. Jinak všechno suším a budu i v létě, elektrika neelektrika..... mně vyhovuje to, že to v létě nenachytá pyl a nekýchám. Nejhorší je vyprat ložní prádlo a pověsit to na jaře nebo v létě na šnůry a pak si do toho lehnout, můžu se ukýchat a ekzémově udrbat a to co dám za cenu elektriky za sušičku, tak pak dám za léky na alergii a ekzém.

Lenulko Ada je super pohodář, třeba měl jen 2denní období a chtěl se mazlit a né do školky ~:-D

Jane co vy? Taky se ty nemoce u vás střídají ~6~

Jitko k vám ani nevím co říct, ty nemoce jsou u vás pořád dokola. Nechceš zkusit homeopatií? a tu druhou školku u T. já myslela, že by jste mohli zkusit právě z toho důvodu , abys mohla nastoupit do práce. Ale pokud to zvládnete z jednoho platu, tak to chápu, že chce být raději doma, to souhlasím.~;)

Tak napsala jsem toho víc než dost a jdu dělat ~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.