| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nado vybrali jste taky krasny batoh, jako jitka ~g~ Kuba mel do první tridy taky topgal mel ho az do 4te, v pate uz ho vymenil za jiny batoh.

Jitko včera jsem držela co jsem mohla, kdy budou výsledky?

Jane Vikend jsem nevidela, ale je to super zprava!~g~ A mala bude dobra, uvidíš ~6~ ale az 30.dubna? Hmmm, to jsou terminy

CoMo ja uz jsem trochu stara na to , abych dělala rodine "teatr", s Kubou jsme museli samozrejme delat rodinny oslavy, ted uz jsem vice v klidu a oslavuje svatek v den svatku, Kaci dostala zakusek a omalovanku a troje bombony s Helou kitty a to je vse. Svatek my nejak neslavime. O vikendu pak prijel deda a taky privezl zákusky, tak to byla minioslava s dedou.... proste to uz tak neresime, jindy prijel druhy dela a privezl ji taky omalovanku a cokoladu.
Narozeniny delame vice darku, ale taky ne moc a uz to taky delame jen doma v rodine. Tentokrát vysly narozeniny na vikend, takze tam byl deda a babicka, jinak to nedelame nijak velike. Coz je videt na všech fotkách.
Nebudu od malicka zvykat deti na oooohromne oslavy a bohate darky. Kuba se mi jednou sveril, ze nenavidel ty rodinne oslavy a hned jak jse byli od jeho 5ti let spolu, tak jsme to zrusili a delame si jen male soukrome a je spokojeny. Bal se to ale vždy rict, ze by dostal vynadano, protože by porusil tradici, ze se rodina ma sejit a oslavovat....
No ale to je z jiného soudku, když se rodina chce sejit muze preci kdykoliv a deti si oslavu vic uzijou s rodicema sami nez hromadne. A navíc když prijdou prarodice jindy (třeba vikend), mají deti oslavu 2x ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.