| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jsem se rozpovídala.... ja jsem jen opravdu přehodnotila život a CoMo nehon se tolik, ja vim, ze jsi ještě mlada oproti mne, ale kupodivu ten život hrozne rychle utika...

Jdu delat, doma mne ceka opet vareni a poklizeni, varim ted každý den, Martin si zlomil nohu v kotniku a tech jeho 150kg faaaakt na jedne noze blbe skace. Takze rano mu vždy nachastam do postele talir se snidani, talir se svacinou a na obed musí počkat do 16h az prijdu domu a pak zase varit obed na druhy den, vecere, snidane.... každý den vasat, ta sadra se hrozne droli... no je toho nejak moc

Tak papa objednala jsem si dovoz potravin domu z Tesca, tak jsem zvedava, ja nejezdim, tak to zkousime.

Jdu delat, opet je konec mesice a faktury se jenom hrnou~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.