Zdeno, taky bych brala firmu na doporučení. Hele vidíme obrovský rozdíl v dělnících teď tady u nás. Bydlíme v nové řadovce a vedle nás všichni zvelebují zahrádky... My si vše děláme sami a vedle někteří taky a jiní si volají firmy a třeba vedle mají dělníka, který jim tam asi dělá vše - od kuchyně a po pergolu... Já jsem prosívala zeminu celé dopoledne na naší zahrádce a vedle tento pán makal a makal pořád, maximálně si udělal chviličkovou pauzu na napití, WC, nebo snědl jablko, ale pořád jel a makal. Maji i zahradnickou firmu na úpravu zahrady a masakr. Přijelo sem asi 7 chlapů - podotýkám na pidi pozemeček - byli tu celé dopoledne a zvládli jen vytrhat plevel a nasázet pod svah takové klíny... většinu času postávali a hulili... Dodnes nemají tu zahradu hotovou - my samokutilové jsme už stihli zasadit zimomrázy, pažitku... paní sousedka byla dost rozladěná když viděla, jak moc jsme s tím sami hnuli - oni si platí zahradnickou firmu a nemají skoro nic hotového...
S mužem jsme se domluvili, že mám vzít kontakt na toho pána, co sousedům dělá pergolu..., že kdybychom něco od dřeva potřebovali, pozveme si ho... Reference jsou nejdůležitější