švagrová se před několika měsíci odstěhovala do Dánska a tchýně se rozhodla jet za ní a chce vzít s sebou mého syna (6 let). Tchýně byla v zahraničí pouze jednou autobusem a s cestovní kanceláři na víkendový poznávací zájezd. Letadlem nikdy neletěla, na letišti nikdy nebyla. Odlet by byl z Prahy, kde byla naposledy na ZŠ. Za svůj život opravdu skoro nikam necestovala. Cizí jazyk žádný neumí (ani pár slov) a já mám opravdu strach s ní syna pustit. Jak ji to vysvětlit,aby se neurazila? Ona si stále myslí, že proti ní něco mám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.