| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

...aaaaa opet v praci ~:-D...ještě ze je kratky tyden ~;)

Jitko uz nervozne cekam na výsledky a porad nejsou, pry na to mají 30dnu.

O brýlích bych se rozepsala....nejak nechapu. Mam jedny, asi tech 7let stare, no mozna uz 8let a jsem s nimi max. spokojena. Akorát ten ocar tvrdil, ze uz jsou poskrabane a mam tam spatne spocitane osy. Přes bryle vidim super, prestala mne po několika letech bolet hlava a mela jsem je delane tak, ze jem zavrela oko a zkouseli sklíčka, pak druhé oko a zkouseli sklíčka a dobry.
Jenze tyhle nove bryle mam delane tak ze jsem koukala do pristroje ten "vyplivnul" cedulku, podle toho mi nasadili sklíčka a rekli dobry. Je fakt ze na pocitac přes ne vidim mnohem lepe nez s téma predchozima, ale jak se podivam o kousek dal, tak te mi mota hlava a jit s nima po schodech, tak je to o zabiti. Vsechno se mi jakoby hybe. Tak jsem z toho takova spatna. Doktor mi vysvetli, ze to puvodni mereni není spravne, ze ten pristroj to udelal dobře a nesmí se merit kazde oko zvlast, ale soucasne, coz dela pouze ten pristroj a pak je to dobře. tak vam nevim, jsem z toho takova rozhozena.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.