| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,

jsem grogy... po měsíci Ellenka zdravá, tak začal horečkovat Dennda.. jednodenní horečka... no ale Kiki.... chuděrka bude mít stejný problémy s kašlem jako denndula.. rozkašle se a blinká... blindí mi tu už 2. den, i v noci... má horečku.. dr nanní nic neshledala, tak jsme to zakončili teda virozou, snad z toho nebude nic víc.. Jen má chudinka zadní rýmu, absolutně to nejde odsát.. ať jí tam nakapu Nasivin, Vincentku, Sterimar, Quixx... odsaju jen to, co jsem tam nastříkala... má 8,03kg.

a do toho opět prudí manager, že NEMÁM VYPLNĚNÝ DIÁŘ... tak jsme mu oznámila, že tu mám 2 děti v horečkách, jedno blijící a že to ej ajksi prioritní.. tak mi napsal, že vyplnění diáře zabere 5 minut.. tak jsem mu napsala, že to chápu, ale jestli teda chápu situaci zcela správně, tak příště místo pomoci blijícímu kojenci ho mám nechat dusit se vlastními zvratky a vyplňovat do diáře že jedu na pohotovost???? poprosila jsem ho o pochopení, že je to taky otec... no již neodepsal... tak uvidíme, jakou to bude mít dohru... nutí mě chodit na meetingy, dokonce mě i seřvali,ž e jsem přišla o 2 minuty později, že tu na mě již všichni čekjaí!!! a po dosednutí se ozvalo: "já dnes nic nemám, já taky ne" - myslela jsem, že je uškrtim!!!! ~q~ no auto jsme koupili, dáme ho do kupy a pááááá, fakt na to nemám nervy, abychs e tam enchala buzerovat od člověka bez kouska citu a porozumění... nečekala jsem sice nic moc dobrého, ale alespoň uznání, že pracuji s miminkem? to mám tak akroát od klientů... a od kolegyň...

ať už je pondělí, ať už jsou do školky, už mi jde s těch dvou starších hlava sama kolem sebe... co ti vymýšlejí? ~n~~q~~t~ mě už ani nevadí, že sedí u TV, halvně že je chvilku klid!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.