| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
tak jsem k vám nakoukla po 14 dnech a koukám, že tady je velká účast. :-))
Včera mě konečně pustili z nemocnice - no, představovala jsem si celý proces nějak jednodušší, bolesti menší, výsledek lepší... ale to je moje naivita a neinformovanost. Každopádně jsem šťastná, že už jsem doma, střídám Paralen a Ibalgin a válím se u knížky a PC. ~;)
Jani, co se u vás zase stalo? Jak si Ellí zlomila ruku? To bude mít sádru ale pár týdnů, ne? Učitelky počítaly, že ji celou dobu necháte doma? A myslíš, že Denndovi někdo ubližuje a z toho se i počůrává? Doufám,že už se to vyřešilo. ~6~ A prima, že máš spokojené mimčo a hodné tety. ~R^
Luci, tedy to ti alergoložka dala. ~a~ A po těch 14 dnech tam jdeš na kontrolu? To se snad zklidní. ~;(( A nedá se to trochu zmírňovat homeopatiky? Tobíno začal před pár týdny kašlat, ale jinak byl zdravý jako rybička, homeopatička prohlásila, že je to alergie, nasadila bobule a postupně se to lepšilo, teď už téměř nezakašle. (Snad to nezakřiknu.) Jo a já měla radost, že mi na balkoně nádherně plodí jahody a po pár dnech koukám, že jsou nejen obalené plody, ale také mšicemi. ~q~ Nechápu, kde se ty potvory vždycky seberou - a jak se dostanou do 7. patra. Postříkala jsem je nějakým přírodním přípravkem, jsou tam pořád, ještě je zkusím stříknout jednou a jestli to nepomůže, tak už je vyhodím a už snad nic nechci, člověk se s tím vždycky piplá a pokaždé přijdou tyhle brebery nebo plíseň nebo něco. ~o~
Lenulko, ty máš také co dělat, co? ~;)
Holky, mějte se fajn a už žádné úrazy a nemoci! ~;((~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.