| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahoj holky ~:-D

tak tu máme daší měsíc a pomalu nám ty naše uzlíčky zase o kousek povyrostou... šmankote to to letí....

no nicméně, teď mám v práci celkem pohodu, udělala jsem velkou ránu, tak bude chvilku klid ~t~ klid bude do doby než mi z této rány vyplatí, pak bude asi zemětřesení ~t~ páčse ke mě dostalo, že bych z toho měla mít tak maličko, že by se mi to vůbec nevyplatilo... blé, hnus, no uvidíme.

jinak u nás relativně klid, děti sice s rýmou ale chodí do školky (už mě to fakt nrbaví být jediný rodič, co nechává dítě doma do úplného vyléčení a po příchodu tam 3/4 školky chrchlá? hm, tak na*****, fakt neplatím školku za to, abych měla děti doma; stačí že mě automaticky vyloučili děti z prázdninového provozu).. Kiki se mi šíleně oprudila a zjsitila jsem, že to bylo z plen.. Tesco pleny začali a DM podporovali ~n~ tak jsme se chca nechca vrátili k Pampers, dr mi napsala dětskou rybí mast a konečně jí to mizí. Fuj holky, bylo mi jí líto, už jsme byla zoufalá...
a zuby stááále nikde ~q~ bouličku má už i na dvojce....
na půli roce má 70cm, 8,30 kg a obvod kebule 42cm ~:-D (pro srovnní Ellí vážila 8,60 Kg a Dennda 9,00 kg) - no hezky nám roste ~t~
pomalu můžeme přidávat lepek..

Sari, ty se šetři, ať nemáš nějaké komplikace, i když chápu, že se střevní chřipkou Tobíka toho moc nenaodpočíváš ~;((

luc - o alergii mi nemluv.. nikdy jsem an to netrpěla, ale teď? ~n~ králík to odstartoval a teď mi vadí nevím co, ale je to šílený ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.