A ještě dodám - za pár let co kupuji na mmb - většina prodávajícíh je slušných, i když někdy ty věci jsou dle mého mínění trochu horší stav než uváděný, ale to už je holt riziko. A asi 3x se mi zatím stalo že jsem zaplatila a nic nepřišlo, jo fotk taky byly, dokonce žádná negativní hodnocení. Nedomohla jsem se ničeho, administrátoři zablokovali registraci a tím to haslo. Ale nebylo to nikdy naštěstí za moc peněz, takže jsem neztrácela dál čas a nervy se tím zabývat.
Takže rizika jsou dvě - že kočár nebude odpovídat vašim představám (občas to má někdo nafocené ještě nové, nebo fotky nejsou jeho - taky vím o takových případech) anebo vůbec nic nepřijde. Samozřejmě vyjít to může, proč ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.