| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,o té holčičce jsem to taky sledovala a nemám slov,je to šílený,nevím,jestli bych takovou situaci ustála,jen na to pomyslím a hrnou se lzy.
Jinak klasika moc nestíhám,sleduju všechny na FB.Lucka je od 2.9.doma-měla streptokoka v krku a potvrdili jí mononukleózu,tak mám vážně radost jako hrom.Jani viděla jsem,že jsi se tu včera zapojila do diskuse,žes ji taky prodělala,kdybys měla něco co by mě mohlo zajímat sem s tím.Dietu,klid apod jsem si už nastudovala po netu.Zítra jdem na 1.kontrolu.Ještě dobírá antb. a bude 1.odběr na jaterky,tak se modlím,ať to není moc zlý.Osobně si myslím,že si to dovezla z tábora,no snad to nechytnem i někdo další.
Adama začal soplit-klasika-začíná podzim že,ale snad to nějak ustojí :-)Zatím ve školce je.
Tolik aspoň malinko zpráv od nás,jdu se pomale pobalit v práci a tradá na druhou šichtu dom .Mějte krásný zbytek dne pááá ~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.