| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky,jak vysoký byly vaše děti v pěti letech?Synovi bylo v červenci pět a má 111 cm(18 kg).Vím že podle tabulek to je norma,ale i tak mi připadá hodně malinkej,na pět let(a to je ještě dokonce o kousek větší,než jeho šestiletý bratranec).Vůbec si neumím představit,že něco tak malýho má jít za rok do školy,taška bude větší než on.Možná je blbě že ho srovnávám s dcerou,která vždycky byla proti svým vrstevníkům hodně vysoká,vedle ní vrstevníci vypadají ostatní jak drobeček a teď v jedenácti už je jen o 6 cm menší než já,tak to mě asi taky ovlivňuje v hodnocení,ale i ve fotbalový přípravce je syn nejmenší.Přitom má vysokýho tátu,tak si říkám že aspoň po něm by mohl být a trochu se vytáhnout:-).Je to takovej drobek malej hubenej(jinak zdravej a vývoj v normě),A když si vezmu,co dokáže sníst-otesánek je proti němu hadr :-).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.