Ahoj holky,
Jani, četla jsem a napsala vzkazík
Lenulko, hned angínu?
. To je Áďa ale šikulka, že to takhle zvládá. A gratuluji k sušičce! Ty ručníky jsou z ní skutečně úžasné
, jinak já jak už známo s ní nějak neumím, doufám, že ty se skamarádíš s tou svou líp.
A to, že je při sušení v koupelně vlhko, je asi normální. Já nechávám většinou otevřené dveře, pak je to ok, někdy zavřu, abych ji nemusela poslouchat a to je pak totální prádelna - v té naší pidikoupelně to má fakt grády, ale vyvětrání to rychle spraví. Pro slečny není žádný problém nakoupit dárky, viď? Já bych za Šárku mohla utratit desítky tisíc, kdyby šlo o nápady.
Luci, vy už víceméně všechny "holčičí věci" máte - jako kuchyňku, kočárek, postýlku atd., já v tomhle věku kupovala asi právě kuchyňky, lux atd. Tak nemusíš pořizovat nic vyloženě holčičího, ale nějaké kreativní hračky, stavebnici... A co u doktorů?
U nás také normální kolotoč, naštěstí momentálně žádné nemoci, snad to nezakřiknu.
Tobajs si v pondělí rozbil brýle - vyprávěl nám, že se popral s jiným chlapečkem, čemuž se mi nechtělo věřit, učitelka to pak opravila na to, že se nejspíš kluci srazili v umývárně hlavami, brýle spadly a někdo na ně šlápl. S tím naším klukem je fakt komunikace.
Vzpomněla jsem si na Jíťu, že mají brejličky náhradní, to my ne, tak teď je nemá, zkusíme, jestli by šly provizorně opravit a po další kontrole koupit nové, protože nejspíš mu dají zase jiná skla...
CoMo, brzy se uzdravte!