...ale nejde to a vím že už žádné mít nebudu, což ovšem neznamená, že mě to nemrzí. Snažím se to brát jako fakt, holt nejde mít v životě všechno co by člověk chtěl, ale občas to na mě dolehne a stoprocentně vím, že jednou toho budu litovat. Kdysi jsem chtěla čtyři, potom jsme se s mužem shodli na třech a nakonec okolnostmi museli zůstat u dvou, ale pořád cítím kousek prázdnoty, jako by mi někdo chyběl. Jak to dostat z hlavy?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.