| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mandelinko, tohoto příspěvku jsem si všimla pozdě a váhala jsem zda reagovat, ale obojí je špatně, když ne, nechám to na sobě, když ano jsem špatná....

Cituji tě

,,Ale pokud se v tom nípe v každém tématu, vykládá jak je na Lexaurinu, jak je to všechno hrozný atd., bohužel musí čekat, že mu lidi řeknou, že musí jít dál. Někdo slušněji, někdo tvrději,,
http://www.rodina.cz/nazor18098477.htm

Téma , kde se o tom v poslední době zmińuji bylo o Jipce a to bylo záměrně, chtěla jsem se vypovídat.
Cituj mě, kde v historické, politické atd. debatě píši o svých problémech, cituj nebo nepiš žvásty.
V té debatě, ze které tě cituji, jsem přeci reagovala, proč chci aby byl M. mazán a nezaložila jsem ji.

Jo a napsat , že jsem neempatická a že myslím jen na sebe je na stejné úrovni jako ,,komunistická úča,, , prostě nesmysl.
Nevím, jestli ty nebo 123, tak sorry jestli tě v tomto osočuji, ale pomohla jsem hodně lidem a nejen penězi a nelžu, jsem katolička a nelžu.
Ty, kterým sem pomohla to asi nenapíší neb nechtějí, aby se to vědělo a ty , co jsem jim poslala peníze anonymně, to vědět nemohou. Ale nešlo jen o peníze, ale rozebírat to nebudu.
Nechci to na sobě nechat.
A , že nevím všechno? O své rodině asi vím ( to byla tuším liška), takže prd ví, co zažívám a jaké problémy jsou spojeny s tou nemocí a dalšími věcmi.

Jistě že je riziko to psát, ale proč to nechat, holky co mě neznají 15 let uvěří těm kravinám....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.