| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To vyšetření vypadá fakt děsivě, uff. ~e~
Jo, jo je dětský psycholog a dokonce se prý specializuje na batolata a mladší předškoláky. Taky D. ráda čtu a jsem moc ráda, že si vzala našeho malého do péče, vděčíme za to samozřejmě hlavně E. ~R^ . My tam začali chodit s těmi tiky, ty jsou už naštěstí pár měsíců pryč(ale vloni touhle dobou je měl poprvé, pak pár měsíců klid a na podzim tu byly zas, tak to nechci zakřiknout...)Pak nám nabídla jakousi formu rodinné poradny, chodíme tak jednou za měsíc a konzultujeme to, co je právě aktuální, nebo co nás trápí ve vztahu k Matymu. Taky zdůraznila, že oproti "klasickému" rozvedenému páru rodičů máme pár výhod ~;) a dobré vztahy k nim určitě patří. Já po zkušenostech s bývalým manželem nemůžu dost vynachválit Pavlův přístup k věci, přemýšlí o tom, proč k němu Maty nechce odjíždět, nebere to ale úkorně osobně, nesnaží se to zlomit silou... přesně to by totiž udělal tatínek holek... uf, jsem ráda, že je Pavel takový, jaký je. ~R^ Dokonce mi klidně přizná, že u nás v pátek zvonil se staženým žaludkem, že mu bylo od středy, kdy se stavil na kafe a já na něj dost hrrr vybalila Matyho záseky(budil se v noci s křikem " nechci jet k tatínkovi :-( )moc smutno, že o tom hodně přemýšlel, co by mohl zlepšit a změnit... no prostě je skvělej, lepšího tátu jsme nemohli vybrat! ~s~
Co se týče té tříleté prohlídky Leff, máš o Matym asi trochu zkreslené představy, rozhodně nezvládá věci pro pětileťáky...~;) Z toho, co jsi vyjmenovala většinu neumí, adresa se přiznám mne ani nenapadla ho učit, takže to je spíš naše chyba, ví, jak se jmenuje celým jménem, že bydlí v Praze, tatínek v Brně, jak se jmenujeme celými jmény my ostatní v nejbližší rodině... neumí říkat ani R , ale ani několik dalších hlásek, dokonce ho "podezřívám" z nějaké lehčí formy dyslalie... ale celkově je mu docela dobře rozumět... puzzle neskládá vůbec(nebaví ho to a ani to nechce zkoušet, jen takové ty dřevěné a pěnové vkládačky, ale ty jsou určitě pro menší děti, jinak s přehledem přiřazuje stíny k předmětům a lidem, ale to je něco jiného. Písmenek zná od těch 18 měsíců pořád stejně, tj. asi 10-12 , ale nijak ho to dál nezajímá, takže nic převratného. Před asi rokem počítal do deseti, teď klidně ukáže na dva předměty a řekne, že jsou tři... prostě vše víc než jeden je tři... jakoby to zapomněl, tím, že to přestal aktivně používat při hraní... kresbu snad ani nebudu popisovat, k postavě se ani zdaleka neblíží, kreslí rád, miluje tempery... ale jsme u hlavonožců a jednotlivých čar s barvitým komentářem(smyšleným, podobné věci bych nenamalovala ani já ~;) ), co namaloval ~t~ , Rád pracuje s modelínou, ale zase nic převratného nevytvoří, miluje krájení hadů :-) , umí tedy spousty barev(včetně růžové a oranžové) a obrovskou spoustu zvířat včetně toho, čím se živí, ale to předpokládám nebude předmětem testů při tříleté prohlídce, aby poznal surikatu a věděl, co žere ptakopysk ~t~ Zná písničky, básničky, ale na požádání zpívá a recituje zřídkakdy, zato při běžném hraní skoro neustále ~;). Jo a miluje bouračky, tím by mohl trávit desítky minut, ví ale, že se zlobíme, když tříská auty o sebe, tak když to křáchne a někdo z nás zvedne s povytaženým obočím hlavu ozve se " pardooon, to ten džípák zase boural do Bleska, rošťák jeden, ale jen maličko, aby ho neodřel, neboooj" ~t~ No prostě normální tříleťák, ale je s nimi sranda holky, co? ~p~
Jo video na YT jsem si už pustila, byla fakt kouzelná a musí to být radost, mít takhle šikovnou cácorku. ~g~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.