| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tvl~t~~t~~t~~8~
vratila jsem se k tomu a je tam transnasalne~f~~f~~f~~f~~t~

Moc jsem o tom nepremyslela,myslela jsem samozrejme pozorovat zaludek nejak neprimo,coz je pri invazivnim vysetreni skutecne "prinosny" a vylozene se to vyplati~n~,uaaaaaaaaaaa~f~~t~~t~~t~~t~~8~

no nic,v cervnu to bude skutecne zajimavy a asi pekne vostry~n~~2~

Kyticky a bylinky pestuju.Kamaradka mi privezla z azylu ve svym sklepe prevazne mrtvoly,od tchyne mam previsly muskaty,tak jeste se musim vydat nekam do zahradnictvi a naplanovat,co zasadim,Docela bych brala jahody,rajcata se mi moc neosvedcily,ale kdyz je zasadim brzo a do vhodnych nadob,tak jich vyroste vic nez loni~d~

Tak u dr.dobry~R^ten 80.percentil myslis,ze je az tak spatny?Ja ty percentily moc nepouzivam,takze jako problem vidim az to,kdyz z nich nekdo vypadne~:-D

A ocicka snad budou v poradku,verim,ze ti K,vezmou predcasne se sourozencem~x~

Ja uz si musim zacit psat seznam,co potrebuju resit.A oci bych rada mela u deti odborne vysetreny,sama mam ocni vadu.Bohuzel bez doporuceni PLDD je to problem~q~a ve skolce zatim nic,klidne bych si za to i rada zaplatila.

A vsadim nejlepsi boty na to,ze Tobik nezazpiva ani nezarecituje,mozna nerekne nic~d~
No to bude neco v T.podani!Lexika jsem kdysi na triletou prohlidku vedla pomalu jako zazracny dite a on se tam choval jako totalni spratek a odmital trucovite s pani dr.spolupracovat~:-Dpani dr.to velmi rozhodilo a rozladilo,ja tyhle stavy celkem toleruju nebo proste netlacim za kazdou cenu na pilu,takze jsem se musela v duchu smat~:-D

To je hezky,jak S.pomahala motylkum~s~~s~~s~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.