Tvl
vratila jsem se k tomu a je tam transnasalne
Moc jsem o tom nepremyslela,myslela jsem samozrejme pozorovat zaludek nejak neprimo,coz je pri invazivnim vysetreni skutecne "prinosny" a vylozene se to vyplati
,uaaaaaaaaaaa
no nic,v cervnu to bude skutecne zajimavy a asi pekne vostry
Kyticky a bylinky pestuju.Kamaradka mi privezla z azylu ve svym sklepe prevazne mrtvoly,od tchyne mam previsly muskaty,tak jeste se musim vydat nekam do zahradnictvi a naplanovat,co zasadim,Docela bych brala jahody,rajcata se mi moc neosvedcily,ale kdyz je zasadim brzo a do vhodnych nadob,tak jich vyroste vic nez loni
Tak u dr.dobry
ten 80.percentil myslis,ze je az tak spatny?Ja ty percentily moc nepouzivam,takze jako problem vidim az to,kdyz z nich nekdo vypadne
A ocicka snad budou v poradku,verim,ze ti K,vezmou predcasne se sourozencem
Ja uz si musim zacit psat seznam,co potrebuju resit.A oci bych rada mela u deti odborne vysetreny,sama mam ocni vadu.Bohuzel bez doporuceni PLDD je to problem
a ve skolce zatim nic,klidne bych si za to i rada zaplatila.
A vsadim nejlepsi boty na to,ze Tobik nezazpiva ani nezarecituje,mozna nerekne nic
No to bude neco v T.podani!Lexika jsem kdysi na triletou prohlidku vedla pomalu jako zazracny dite a on se tam choval jako totalni spratek a odmital trucovite s pani dr.spolupracovat
pani dr.to velmi rozhodilo a rozladilo,ja tyhle stavy celkem toleruju nebo proste netlacim za kazdou cenu na pilu,takze jsem se musela v duchu smat
To je hezky,jak S.pomahala motylkum